Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny
Lyssna på sidan Lyssna
Borrar CNC och svetsare.

Sök till våra vuxenutbildningar! Både CNC-operatörer och svetsare är eftertraktade och du som går utbildningen har stora möjligheter att få jobb. Senast 4 augusti ska din ansökan vara inlämnad.

Publicerad:

Sök till höstens vuxenutbildningar

Nu är det dags att söka till höstens vuxenutbildningar i Strömsunds kommun. Vi erbjuder bland annat utbildning till svetsare, CNC-operatör och undersköterska. Sista ansökningsdag för samtliga utbildningar är 4 augusti 2023.

Utbilda dig till svetsare

Yrkesutbildningen till svetsare för vuxna omfattar 800 poäng under två terminer. Den passar dig som är praktiskt lagd och gillar att jobba med händerna. Efter utbildningen kan du till exempel arbeta med tillverk-ning, montering eller reparation av metall. Efterfrågan på duktiga svetsare är stor så möjligheten till arbete efter genomförd utbildning är god.

 

Läsårstider: 4 september–15 december 2023 och 15 januari–31 maj 2024.

Nyhet 2023: Utbilda dig till CNC-operatör

Yrkesutbildningen till CNC-operatör för vuxna omfattar 800 poäng under två terminer. Utbildningen passar dig som är noggrann och kvalitetsinriktad. CNC-operatör är en viktig länk i industriell produktion och kräver också en god samarbetsförmåga. Efterfrågan på CNC-operatörer är stor och möjligheten till arbete efter genomförd utbildning är god.

 

Läsårstider: 4 september–15 december 2023 och 15 januari–14 juni 2024.

Utbilda dig till undersköterska

Yrkesutbildningen till undersköterska är en sammanhållen yrkesutbildning på gymnasial nivå, 1500 poäng. Utbildningen passar dig som vill arbeta med att ge vård och omsorg till människor som behöver hjälp och stöd. Utbildningen är på distans med möjlighet till lärarkontakt på plats i skolan. Kursprov genomförs på plats i skolan.

 

Studieperiod: 4 september 2023–20 december 2024.

Läs mer om utbildningarna och gör ansökan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakta oss

Lärcentrum

Box 520

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: