Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny
Lyssna på sidan Lyssna

Familjecentralen ligger på Lagmansgatan 60 i Strömsund.

Publicerad:

Familjecentralen Dunderklumpen firar 15 år med öppet hus den 3 februari

Sagostund, ansiktsmålning och möjlighet att göra babyavtryck i trolldeg är några av aktiviteterna när Familjecentralen Dunderklumpen bjuder in till öppet hus. I år fyller verksamheten 15 år och det vill man fira tillsammans med besökarna den 3 februari.

Till Familjecentralen Dunderklumpen på Lagmansgatan 60 i Strömsund kan familjer med barn till och med sex år komma för att träffa andra barn och föräldrar i en trevlig miljö. Visionen är att främja barnens hälsa genom att erbjuda föräldrar stöd i föräldrarollen och stödja barns rätt till positiv utveckling.

Ett ställe att umgås

Under ett och samma tak finns barnmorska, barnhälsovård, psykolog från föräldra- och barnhälsan, socionom och pedagog på öppna förskolan.

– Det gör det lätt att få hjälp med olika frågor. Här finns både professionell hjälp och stöd från andra i samma sits. Hit kommer många för att få komma hemifrån en stund, umgås och knyta nya kontakter, säger Mari-Eléne Johansson som arbetar som barnskötare på Familjecentralen.


Bland annat erbjuds pyssel, sagor, gympa eller olika utflykter. Föräldrautbildningarna handlar om allt från förlossning till relationer och smittspridning.

Ansiktsmålning och sagostund på öppet hus

I år fyller Familjecentralen och öppna förskolan 15 år och det firas genom ett öppet hus

  • fredagen den 3 februari klockan 9.30 till 14.30.

Under dagen finns det möjlighet till ansiktsmålning samt babyavtryck i trolldeg. Vid två tillfällen blir det sagostund: Klockan 10.30 samt 13.30. Besökarna kan köpa fika samt korv med bröd.


– Vi ser verkligen fram emot att få fira med öppet hus, kanske kan det bidra till att fler hittar till oss och vår verksamhet som är öppen för alla. Varmt välkommen!, säger Mari-Eléne Johansson.

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: