Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny
Lyssna på sidan Lyssna
Glad flicka, torvkåta och Strömsundsbron.

Publicerad:

Välkommen till oss!

Är du på besök och trivs i vår kommun? Har du fritidshus och vill inte åka hem? Eller bor du redan här och vill prova på något nytt? Hos oss på Strömsunds kommun behöver vi ett stort antal nya medarbetare inom många olika yrkeskategorier. Välkommen att bli en av oss!

Vårdpersonal och lärare är de största grupperna, det är alltså där vi behöver rekrytera flest nya medarbetare. Dessutom tillkommer andra yrkesgrupper som vaktmästare, socionom, arbetsterapeut, kock, administratör, chefer på olika nivåer och inom olika verksamheter.


På våra arbetsplatser strävar vi aktivt efter att skapa delaktighet, motivation och arbetsglädje. Tillsammans arbetar våra anställda för att ge bästa möjliga service till alla som kommer i kontakt med kommunens verksamheter. Vi har Sveriges viktigaste jobb och våra medarbetare gör skillnad varje dag.

Sök våra lediga jobb

Se www.stromsund.se/jobb Länk till annan webbplats. eller Strömsunds kommuns Facebook-sida.
Skicka in ansökan direkt eller fyll i en intresseanmälan för att arbeta hos oss.

Vill du flytta hit?

Se www.stromsund.se/flyttahit Länk till annan webbplats. eller ta kontakt med vår inflyttarservice och anmäl ditt intresse.
0670-167 95 • inflyttarservice(a)stromsund.se

Kommunen och näringslivet arbetar gemensamt för att locka personer som vill bo och arbeta i vår kommun. Spana in vår gemensamma webbplats!

www.hejastromsund.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: