Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny
Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad:

Fototävling: Samhällsbilder till Heja Strömsund

Hur ser kommunens byar och samhällen ut genom din kameralins? Nu har du chansen att få visa just det och bidra till bilden som Heja Strömsund visar upp i sin marknadsföring av Strömsunds kommun och livet här. Vi har förlängt tävlingstiden till den 31 oktober.

Nu utlyser vi en tävling för dig som tycker om att fotografera och genom det vill bidra med bilder som visar upp kommunens byar och samhällen på ett trevligt och positivt sätt.

Bilder från hela kommunen

Vi söker bilder från alla samhällen och byar i kommunen, men är särskilt intresserade av fotografier från Hammerdal, Strömsund, Gäddede, Hoting, Norråker, Backe och Rossön. Vi önskar bilder från alla årstider.


Bilderna ska visa upp byn/samhället och vardagslivet där, med byggnader och lokala kännetecken. Det får gärna förekomma människor i olika åldrar på bilderna så att det syns att människor bor och verkar i bygden.

Det här kan du vinna

Sista dag att delta i tävlingen är den 31 oktober. En jury utser sedan de tre bilder som på trevligast sätt visar samhällslivet i kommunen. Vi kontaktar vinnarna personligen, tillkännager pristagarna i våra kanaler och visar upp alla tävlingsbidrag på vår webbplats under hösten/vintern. Priserna du kan vinna är:

  • 1:a pris: Köpmannacheckar till ett värde av 1.000 kronor.
  • 2:a pris: Grilljärn.
  • 3:e pris: Smörgåsjärn.

Dessutom får vinnarna var sin goodiebag.

Välkommen med ditt bidrag!

Till mer information om fototävlingen

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: