På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


| Press

The Mule Skinner Band

Box 500 833 24 STRÖMSUND
Datum: – • Starttid klockan

Kategori: Nöjen | Musik | Dagsprogram | Övriga evenemang

SLUTSÅLT!!!

Nu är dessa fyra legendarer – Gert Lengstrand, Håkan Liljeblad, Göran Liljeblad och Bjarne Lundqvist – fyra originalmedlemmar från ett av Sveriges genom tiderna största och populäraste pop, rock och dansband, nämligen The Streaplers från Kungälv Göteborg återförenade i The Mule Skinner Band. De har nu lämnat dansbanorna bakom sig och klivit in i konsertlokalerna och är här kompletterade med pianisten och kapellmästaren Jörgen Flack. Bandnamnet är taget från en av deras populära låtar från 1960 talet, Mule Skinner Blues som 1964 såldes i 30.000 ex.

I föreställningen får vi höra en kavalkad av Streaplers legendariska låtar som Rockin’ Robin, Mule Skinner Blues, Jambalaya, Vad Har Du Under Blusen Rut, Linda Marie, Bara Femton År, Margit, Min Gula Flygmaskin, Three Steps To Heaven, Säkkijärven Polka, en massa Elvislåtar och självklart Diggity Doggety.

Låtarna blandas på ett underhållande sätt med anekdoter och höjdpunkter från Streaplers fantastiska resa som startade redan 1959!

Fikabiljetter finns att köpa till pausen.

Namnlös

Namnlös

Om denna aktivitet

Telefonnummer
0670-162 62
Pris
100kr, föranmälan krävs
Plats
Lövberga bygdegård

Senast ändrad/granskad: 24 april 2017