På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Genrebild idrottsföreningar

Nu har föreningar i kommunen möjlighet att visa upp sin verksamhet på Föreningsmässan i september. Vad vill din förening visa upp?

Publicerad: 5 maj 2017

Inbjudan till Föreningsmässa

Välkommen att delta i Föreningsmässan på området runt nya sporthallen i Strömsund, 1–2 september klockan 11–15. Kom och visa upp er verksamhet för nyinflyttade, ungdomar, nyanlända och intresserade kommunbor!

Vi planerar just nu för en Föreningsmässa där föreningar i kommunen har möjlighet att delta. Syftet är att visa upp alla aktiviteter och mötesplatser som finns i kommunen. Förhoppningen är att ni ska hitta nya medlemmar och ledare.

Hur går mässan till?

Deltagande föreningar får en yta inne i nya sporthallen där ni kan profilera er och besökare kan prova på aktiviteter. Det finns möjlighet att låna bord, ta med allt övrigt material eller utrustning som ni vill använda under dagen. Beroende på aktivitet har vi också tillgång till övriga hallar och ytor på Strömsvallen.


Fredagen 1 september är elever från Hjalmar Strömerskolan och SFI-utbildningarna speciellt inbjudna att besöka Föreningsmässan. Båda dagarna är mässan också öppen för allmänheten.

Marknadsföring av mässan

Kultur- fritidsavdelningen, SISU idrottsutbildarna, kommunens frivilligsamordnare och IFK Strömsund samarbetar för att göra mässan till en kul och publikdragande dag med olika evenemang och aktiviteter. Vi marknadsför Föreningsmässan via annonser i Jämtlandstidningen, affischer och Facebook. Vi välkomnar också att ni föreningar sprider information och lockar besökare!

Bidrag till deltagande föreningar

Föreningar som medverkar på Föreningsmässan får 1.000 kronor i bidrag enligt följande:

  • Er förening finns på plats 1–2 september kl. 11–15 med monter och personal.
  • Er förening erbjuder nybörjarverksamhet och har möjlighet att ta emot nya flickor och pojkar, kvinnor och män, som medlemmar.

Vi betalar ut bidraget efter Föreningsmässan.

Hur anmäler vi oss?

Gör anmälan på anmälningsblanketten i rutan för Relaterad information senast 31 maj. Obs! Vid för få anmälningar ställs föreningsmässan in.

 

Relaterad information

Kom ihåg!

Anmäl din förening senast 31 maj! Blanketten hittar du i rutan för Relaterad information.

Välkommen!

Kontakta oss

Kultur- och fritidsavdelningen

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Mejla till:

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 5 maj 2017