På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Publicerad: 11 april 2017

Välkommen till företagsmässa 18 maj

För andra året i rad arrangeras företagsmässan business-to-business på Folkets hus i Strömsund. Företag i kommunen får då möjlighet att ställa ut och visa upp sin verksamhet. Vi avslutar kvällen med en After mässa på Hotell Nordica, där vi träffas och umgås, tävlar i en Quizkamp och äter en god buffé.

Mässan kommer att riktas mot B2B vilket innebär att den inte kommer att vara en försäljningsplats. Det är en enklare mässa som erbjuder företag, organisationer, elever med flera att på ett trevlig sätt mötas, knyta nya kontakter och ta del av varandras verksamheter.

Elever från Hjalmar Strömerskolan kommer och besöker mässan under dagen. Vi har flera elever som snart ska ut i arbetslivet och behöver inspiration och kunskaper om våra företag. Träffa en elev som kan bli din nya medarbetare!

  • det är kostnadsfritt att ställa ut
  • bord (120 x 40 cm) finns på plats

När? Torsdag 18 maj, kl. 13.00–16.30
Var? Folkets hus, Strömsund

 

Vill ditt företag vara med? Boka en plats redan idag!

Sista anmälningsdag 8 maj

Anmälan gör du här!länk till annan webbplats Glöm inte att anmäla dig till After mässan också om du vill vara med på den. 

Här finns mer information och inbjudan till företagsmässanPDF

After Mässa

Vi avslutar mässan med att umgås och tävlar i en spännande Quizkamp med blandade frågor, bland annat musikfrågor av JonHenric. Domare är Göran Bergström. Fina priser utlovas! 

 

När? Torsdag 18 maj, vi träffas innan maten och umgås kl. 17.30. 
Buffé serveras kl. 18.00 


Var? Hotel Nordica, Strömsund

Här finns information om buffén, priser och annat!PDF

Kontakta oss

Strömsunds utvecklingsbolag

Storgatan 20

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Mejla till:

Kontakta gärna

  • Anders Blomberg
    Näringslivschef/vd Strömsunds utvecklingsbolag
    0670-169 69

Senast ändrad/granskad: 20 april 2017