På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Ny webbplats

Ta del av information från oss enkelt och smidigt via dator, mobil eller läsplatta. Att våra webbplatser är resposiva är en av nyheterna när vi nu lanserar nytt.

Välkommen till vår nya webbplats

Kommunens nya webbplats ska göra det enklare för dig som besökare att hitta den information och de tjänster du behöver. Eftersom den är responsiv fungerar webbplatsen lika bra vare sig du besöker oss via dator, mobil eller läsplatta. 

Vi har byggt och utvecklat vår nya webbplats med dig som besökare och dina behov i fokus. Vi har precis som många andra kommuner strukturerat informationen efter ett upplägg som kallas för Funkaboda. Funkaboda bygger på användartester och utgår från hur du som besökare förväntar dig att hitta information istället för hur vi är organiserade.

Texter skrivna i klarspråk

I arbetet med nya webbplatsen har vi lagt ned mycket tid på att gå igenom alla texter. Vi har klarspråkat dem för att göra informationen enkel, tydlig och tillgänglig för alla.

Titta i dator, mobil eller på läsplatta

Webbplatsen är vår viktigaste informationskanal. Eftersom den nu är responsiv fungerar den lika bra vare sig du besöker oss via dator, mobil eller läsplatta.


Förutom stromsund.se lanserar vi också nya webbplatser för Strömsund turism och Strömsunds hyresbostäder.

 

Välkommen!Om synpunkten gäller en specifik sida ber vi dig vara så tydlig som möjligt med vilken sida det är.
Vad passar in bäst på dig? *


Valfritt men tänk på att vi behöver den för att kunna svara.
Information om behandling av personuppgifter enligt Personuppgiftslagen, PuL (1998:204)
Vid handläggning av ditt ärende kommer Strömsunds kommun att registrera och behandla dina personuppgifter i enlighet med PuL.

Tyck gärna till om nya webbplatsen

 

Vi fortsätter att fylla de nya webbplatserna med information. Vissa saker är inte riktigt klara än, men vi hoppas att du som besökare ska trivas.

 

Hör av dig till oss!

Har du synpunkter, beröm eller hittar du något som verkar fel vill vi gärna att du fyller i vårt webbformulär.

Till webbformuläret

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Mejla till:

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 27 oktober 2017