På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Bostadsområde.

Planen ger en bild som beskriver behov av bostäder för olika grupper som idag bor i kommunen. Lämna dina synpunkter senast 26 april.

Publicerad:

Bostadsförsörjningsplan för samråd

Nu har du möjlighet att tycka till om förslaget till Bostadsförsörjningsplan för Strömsunds kommun. Samrådet pågår till 26 april.

Planen ger en bild som beskriver behov av bostäder för olika grupper som idag bor i kommunen. Behoven är beskrivna både utifrån dagens situation och med tanke på den förväntade befolkningsutvecklingen och den framtida demografiska strukturen.

Du har möjlighet att tycka till

Samrådet pågår 30 mars till 26 april 2017. Synpunkter på förslaget lämnar du skriftligen under samrådstiden till Strömsunds kommun, Miljö- och byggavdelningen, Box 500, 833 24 Strömsund eller mejla till planansvarig (se Kontakta oss-rutan).


Mer upplysningar om förslaget
Anders Bergman, miljö- och byggchef (se Kontakta oss-rutan).

Fakta

Bostadsförsörjningsplanen är ute på samråd mellan 30 mars och 26 april 2017.

 

Planen finns att läsa på:

  • Kommunhusets reception Storgatan 15, Strömsund
  • Här på kommunens webbplats.

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 11 april 2017