På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


| Press

Bio - Red Sparrow

Ramselevägen 6 833 00 Strömsund
Datum: – • Starttid klockan

Kategori: Bygdespel/Teater/Bio

Jennifer Lawrence spelar Dominika Egorova som mot sin vilja rekryteras till att bli en "sparv", en tränad förförerska i tjänst i den ryska säkerhetstjänsten. Hon tvingas lära sig att använda sin kropp som ett vapen, men måste kämpa för att upprätthålla sin självkänsla under den extremt icke-humana träningsprocessen. Dominika blir en av säkerhetstjänstens mest värdefulla tillgångar och hennes första mål är Nate Nash (Joel Edgerton), en CIA-agent som är ansvarig för USAs kontraspionage mot Ryssland. Det uppstår en oväntad attraktion mellan de två unga agenterna, och som kan komma att hota både deras egna karriärer samt de bägge ländernas säkerhet.

I rollerna:

Jenifer Lawrence, Joel Edgerton, Matthias Shoenearts, Jeremy Irons, Mary-Louise Parker, Charlotte Rampling, Ciarán Hinds

Regi - Francis Lawrence

Speltid - 0 min

Genre - Thriller

Åldersgräns - Ej angivet

Originaltitel - Red Sparrow

Namnlös

Namnlös

Senast ändrad/granskad: 24 april 2017