På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


| Press

Giron Sámi Teáhter Presenterar "Deh!" Familjeföreställning


Datum: 2018-02-06 – 2018-02-06 • Starttid klockan 19:00

Kategori: Bygdespel/Teater/Bio

Tre barn. Tre liv. Ett möte.

Detta möte är till synes en slump men det visar sig att det gömmer sig oanade möjligheter och krafter i den grupp som ofrivilligt bildats.

De livsöden, de trauman som barnen bär med sig var i själva verket en förberedelse för det uppdrag som väntar – att förändra världen.

Vi får följa dem innan mötet. Vi får vara med under mötet. Vi får se hur tre barn som trodde sig vara ensamma och kände sig lite tilltufsade blir en superhjältetrio och tillsammans tar sig an tillvaron.

Från 10 år.

Biljettpris 100 kr Teaterföreställning

Biljettpris 180 kr Teaterföreställning och efterföljande Bio "Sameblod" Kl 20.15 förköp på Turistinformationen folketshus.

Föreställningen är en del av samisk temadag på folketshus i Strömsund som anordnas i samarrangemang under kulturveckan med samisk samordnaren, kultur- och fritidsavdelningen, Folketshus föreningen och Riksteatern Strömsund.

Namnlös

Namnlös

Om denna aktivitet

Telefonnummer
0670-162 62
Plats
Folkets hus Strömsund

Senast ändrad/granskad: 24 april 2017