På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Frostvikens underbara natur

Publicerad: 8 april 2018

Frostviken behöver dig – sök våra lediga tjänster

Är ljuvliga jaktmarker, fantastiska fjäll och fina fiskevatten bland det bästa du vet? I Frostviken finns både jobben och äventyren! Vi har allt – men saknar just nu dig som vill arbeta inom skola, vård och omsorg. Välkommen till platsen där du kan kombinera ett givande arbete med en aktiv fritid. Frostviken behöver dig!

Frostviken i norra Jämtland ligger i Strömsunds kommun, cirka 25 mil norr om Östersund. Här finns fantastiska jaktmarker med älg, björn, skogsfågel och annat småvilt i mängd. Här finns fiskevatten med underbar röding, öring och harr i någon av de större sjöar eller tjärnar som alla är tillgängliga för sportfiske under stora delar av året. Här finns cirka 50 mil välskötta skoterleder, ett friåkningsområde och en fjällanläggning med flera pister av god kvalitet.

Frostviken behöver dig!

Vi har allt för en aktiv och givande fritid – men saknar just nu dig som är utbildad inom skola, vård och omsorg. Vi har ett antal lediga tjänster för tillfället, kanske någon passar dig?

 

Vill du flytta närmare naturen och ta del av den livskvalité vi har i de djupa skogarna som omger våra höga fjäll, hör av dig till oss. Vi delar gärna vårt paradis med dig! Här har du möjlighet att kombinera ett givande arbete med en aktiv fritid.

Vi erbjuder gratis jakt och fiske

Vid nyanställning erbjuder vi dig gratis jakt och fiske i närområdet. Vi kan också hjälpa till med bostad. Välkommen att söka någon av våra lediga tjänster.

/Hälsningar från oss på Strömsunds kommun


Vi söker dig som är läkare!

Vi behöver en allmänläkare på 40% till Gäddede hälsocentral. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakta Morgan Olsson, chef för Närvård Frostviken, för mer information, 0672- 41 67 11.

Fakta om oss

Strömsunds kommun är en av länets största arbetsgivare med cirka 1.450 medarbetare. Arbetar du hos oss ingår du i ett viktigt och meningsfullt sammanhang. Det vi gör har stor betydelse för många. Vi formar Strömsunds kommuns framtid och skapar bra vardagar för invånare, besökare och företagare. Vi jobbar också aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare.

Mer information om att arbeta hos oss

Karta över kommunen

Det gulmarkerade på kartan är Strömsunds kommun i Jämtland. Frostviken ligger i norra delen av kommunen och gränsar till Norge.

Omvårdnad

Vi behöver bland annat personal till Närvård Frostviken.

Vandring

Det finns många möjligheter till en aktiv fritid i Frostviken.

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Mejla till:

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 18 april 2018