Lyssna på sidan Lyssna

Kvalitetsarbete och värdegrund

Ett systematiskt kvalitetsarbete är en förutsättning för att alla som arbetar inom förskolan ska kunna ge barnen en likvärdig behandling. Arbetet ska säkerställa att vi på ett bra sätt följer upp och utvecklar verksamheten.

Enligt skollagen (2010:800) innebär ett systematiskt kvalitetsarbete att alla som arbetar i förskolan, skolan och vuxenutbildningen systematiskt och kontinuerligt följer upp verksamheten, analyserar resultaten i förhållande till de nationella målen och utifrån det planerar och utvecklar verksamheten.

Plan mot diskriminering och kränkande behandling

Enlighet med skollagen och diskrimineringslagen (2008:567) har Greveholms förskola nolltolerans mot all form av diskriminering och kränkande behandling. Varje år upprättar vi en plan mot diskriminering och kränkande behandling. Den innehåller en översikt över de åtgärder som behövs för att förebygga och förhindra kränkande behandling av barn. Där ska finnas en handlingsplan för kommande år och en beskrivning av vilka rutiner förskolan ska följa om ett barn blir diskriminerat eller kränkt.

Kontakta oss

Greveholms förskola

Häradsvägen 33

833 41 Hammerdal

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: